Transformatie coaching

Wil jij grote dromen en doelen verwezenlijken of zoek je naar persoonlijke groei?

Wil je werken aan een thema, blokkade of een patroon wat je steeds herhaalt?

Je kunt bij mij terecht voor Transformatie Coaching. Soms kan 1 sessie al het verschil maken en soms past een traject beter om tot een diepere transformatie te komen. Altijd afgestemd op jouw behoefte. Ik help je inzicht te krijgen in bijvoorbeeld je sterke en minder sterke punten. Tijdens deze sessies help ik je tot andere inzichten, nieuwe perspectieven zodat jij je persoonlijke invloed kan vergroten en weer achter het stuur van jouw leven kan gaan zitten.

Als coach begeleid ik je in het proces van bewustwording en verandering. Wat je denkt en gelooft heeft invloed op alles wat je meemaakt. Als je belemmerde gedachte en overtuigingen vervangt voor positieve gedachten, dan verandert jouw wereldbeeld en worden doelen bereikbaar.

Je leven vormgeven vanuit je wensen en talenten. Het gaat om evenwicht en balans. Innerlijke vrijheid, zelfkennis, energie en positiviteit.

Jij bent het waard!

Ik coach op basis van bewezen technieken die afkomstig zijn vanuit:

Quantum, NLP, breintrainingen, Tapping, meditaties, hypnose, energiewerk, biologische natuurwetten, Acces Bars, systemisch werken, spiertesten of andere technieken die ik in mijn toolkit heb.

Voornamelijk vanuit mijn jarenlange ervaring waarbij ik op alle lagen werk: fysiek, emotioneel en mentaal en energetisch. Zodat er op een diep niveau getransformeerd kan worden, altijd afgestemd op jouw vraag.

JIJ bent uniek

Met de hulpvraag omtrent de binding met mijn oudste kinderen kwam ik bij Bewust Seline terecht. Aan de hand van een familie opstelling werd er op een heldere manier duidelijk gemaakt, de positie die je kinderen ten opzichte van de rest van mijn naaste familie in neemt in mijn energetische systeem. Door dit te ervaren en uitgelegd kreeg hoe dit wekt en wat het een en ander betekend. Werden de patronen voor mij al een stuk helderder. Vervolgens door middel van “Touch of Matrix” techniek de beperkende patronen getransformeerd. Dit gaf voor mij een goed gevoel, een gevoel van rust. Gedurende tijd merkte ik op dat de band tussen mijn kinderen en mij een stuk beter is geworden. Bijzonder dit zo te mogen ervaren. Bedankt hiervoor!