Quantum Hypnose

Maak het onmogelijke mogelijk. Word de beste versie van jezelf!

Wist je dat meer dan 90% van je dagelijks gedrag, je woorden, je reacties en je overtuigen gestuurd en gekleurd worden door je onbewuste? Hoe mooi zou het zijn, door via herprogrammering van je onbewuste aan een mooie toekomst te bouwen. De mogelijkheden en resultaten zijn baanbrekend. Je kan bij ons terecht voor meerdere Quantum Hypnose 3-daagse retraites in kleine groep of je kan kiezen voor een individueel traject.

Quantum Hypnose is voor iedereen die meer uit het leven wil halen en het best mogelijke leven wil leiden. Ook voor ondernemers die succesvoller willen worden en iedereen die zijn persoonlijke ontwikkeling wil versnellen.

Deze vorm van hypnose gaat voorbij aan regressie en brengt je buiten tijd- ruimte naar het Multiversum van oneindige mogelijkheden en toekomsten. Je maakt contact met je beste quantum zelf, door naar die tijdlijn te gaan, in de toekomst waarin het al zo is, zoals jij wenst. Download de toekomstige jij in jezelf. Creëer doorbraken, wees gelukkiger, gezonder, succesvoller en vooral een stressvrij leven. 

Jij bent de creator van jouw leven en jouw realiteit

Uniek: bereid je voor voordat je komt.

Voordat je begint ontvang je een opgenomen sessie die je voorbereidt en je geest openstelt voor een nieuwe wereld. Ik raad je aan om hiernaar te luisteren terwijl je inslaapt om je onderbewustzijn 100% klaar te maken om op een nieuwe manier te worden getraind.