Over mij

 

Drijvende kracht achter Bewust Seline is Serinde Cornelissen. Als gediplomeerd Hypnose -en Touch of Matrix therapeut, heeft zij een grote passie om mensen te helpen hun levenswensen te realiseren. Uit eigen ervaring heeft ze ondervonden dat hypnose een krachtige methode is om problemen, angsten, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen op te lossen. Maar ook om prestaties te verbeteren of meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. Door hypnose ontstaat in korte tijd een gedragsverandering die je in staat stelt om het beste uit jezelf en het leven te halen. Touch of matrix is een bewustzijnsmethode die alles in beweging brengt en dat doet voor wat het schoonmaken en updaten voor een computer doet. Dat betekent dat je op een snelle, diepe, lichte en luchtige manier aan alle thema’s kan werken.

Voor haar carrièreswitch heeft Serinde jaren in de hulpverlening gewerkt met jeugd en gezin. Na een leerzaam proces in 2018 heeft ze besloten haar hart te volgen en haar talenten in te zetten om andere mensen verder te helpen op hun levenspad. Afgelopen jaar heeft zij ervaren dat ademen, buiten zwemmen, mediteren en breintrainingen een helende werking heeft op je lichaam en geest. Met alle kennis van afgelopen jaren is Serinde een bron van kennis en inspiratie voor iedereen.

Serinde is liefdevol, betrokken en duidelijk. Zij doorziet patronen, geeft je inzichten en zet je in beweging.  Hierbij geeft zij jouw een duwtje in de rug om in je eigen kracht te staan. Door oude stukken los te laten die jouw niet meer dienen, ontstaat er ruimte voor jou en wat je echt wilt.

Het kan zijn dat je MOET veranderen om dat je bijvoorbeeld stress ervaart.  Het kan ook zijn dat je goed in je vel zit en dat je weet dat je meer in je mars hebt maar het komt er nog niet uit. Je WILT veranderen. In beide gevallen help ik je graag.

Opleidingen/ specialisaties:

Quantum Coach /in opleiding)

Breintrainingen

Touch of matrix therapeut

Quantum Connectie Hypnose

Hypnotherapeut practitioner

Kinderhypnose

Access bars

MatriX methode en NLP

EFT/ Tapping

Ademwerk

Reiki

Systemisch werken

Oplossingsgericht werken