Hypnotherapie

Hypnose is een krachtige powerbooster voor je lichaam en geest

Wil jij snel en effectief van je probleem af? Geloof jij in je eigen kracht? Wil jij de regie terug over je eigen leven? Wil je weer positief in het leven staan? Wil je sterk en energiek aan de dag beginnen? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact op en maak een afspraak.

Er is geen falen, alleen uitgesteld succes

De veranderkracht van hypnose biedt dé oplossing voor vele problemen, klachten en hulpvragen. De directe hypnosetechnieken komen tot de kern van dieper liggende, veelal onbewuste, oorzaken van bijvoorbeeld

  • Slaapproblemen
  • Stress en spanning
  • Angsten, faalangst
  • Lichamelijke of mentale onbalans
  • Trauma gerelateerde problemen
  • Problemen met zelfvertrouwen, eigenwaarde en onzekerheid
  • Vasthouden aan oude patronen, die je niet meer dienen
  • Vermoeidheid en verminderde energie
  • Alle andere blokkades die je belemmeren het beste uit jezelf te halen, lekker in je vel te zitten en van jouw leven te genieten

Heb je andere klachten? Neem ook dan contact op want de mogelijkheden met hypnose zijn eindeloos.

Verwonder, geloof, verander

Hypnose is een bewustzijnsniveau (een optimale leerstaat van het brein) dat bereikt wordt door gefocuste mentale aandacht, lichamelijke ontspanning en geleide verbeelding. Middels hypnose wordt het kritische bewustzijn omzeild, waardoor het onderbewustzijn open staat voor positieve suggesties. Deze natuurlijke staat van zijn heeft dus een grote veranderkracht. De therapeutische vorm van hypnose helpt je om een door jou gewenste verandering in gedrag, gedachten of lichamelijk welbevinden te maken.

Bij onze sessies werken we oa met regressie, zodat ook diepgewortelde problemen aangepakt worden. De kern haal je met wortel en al eruit. Wanneer jij kiest voor hypnotherapie dan spreken we van tevoren af wat jouw doel is en war je doorheen wilt werken. Veelal wordt er in drie sessies door je probleem, blokkades of belemmering heen gewerkt.

Serinde heeft me enorm geholpen mijn speelsheid weer terug te vinden. En dat was precies (!) wat ik nodig had om weer in beweging te komen. Met haar wijsheid en inzichten begeleidde Serinde me naar mijn eigen antwoorden, waardoor de oplossingen concreet voor me werden en ik er daadwerkelijk mee verder kon. Ik vond haar manier van begeleiden fijn, rustig en ontspannen, net alsof je bij een vriendin op visite bent. Serinde heeft veel kennis en ervaring en ze zet makkelijk verschillende technieken in om je op maat te helpen. Ik kan een sessie bij haar echt aanraden!